Black Friday Incaltaminte – Imbracaminte

Incaltamintea Matar incepe BF din 20 noiembrie, orele 20:00

Matar porneste campania Black Friday in data de 20 ora 20 , vom aplica incepand de joi seara reducerile .

Vor fi livrate 100% din comenzile primite, sunt peste 20.000 articole in stoc, listate in timp real, gata sa plece in zilele care vin.

Reducerile vor fii afisate pt toate produsele din magazin, vor fi  2000+ de articole care vor avea reduceri mari.

matar-logoCampania va dura 11 zile, ocazie numai buna pt maxi cumparaturi.

Va fi disponibil un catalog de prezentare a produselor aflate la promotie. Catalogul este structurat accesibil si trimite direct catre produsele care apar in el.

Originals – BF intre 21 noiembrie 2017 – 30 noiembrie 2017

originals-logo1In perioada 21 noiembrie 2017 – 30 noiembrie 2017, Originals organizeaza o campanie exploziva la incaltaminte de Black Friday, care va testa rapiditatea si promptitudinea celor peste 80.000 de clienti unici Originals, dar si ale clientilor noi, care vor si atrasi de reducerile de pana la 90% la sute de produse de la cele mai renumite branduri internationale afalte in portofoliul Originals.

Aceasta campanie urmareste cresterea vanzarilor, a cosului de cumparaturi si a fluxului de clienti noi in aceasta perioada, folosind ca strategie reducerile masive, de pana la 90%, la toate categoriile de produse – incaltaminte, imbracaminte si accesorii – pe care clientii si le doresc.

Sute de produse de la cele mai cunoscute branduri din domeniul sportului si nu numai – adidas, Nike, Le Coq Sportif, Reebok, Ecko Unlimited s.a. – vor fi incluse in aceasta campanie, reprezentand pentru clientii de brand Originals atractii irezistibile atat datorita brandului, cat si a pretului si a modelului de incaltaminte.

Ruby Fashion si THEICONIC organizeaza BF intre 21-23 si 28-30 noiembrie

ruby-MultistoreOrganizam Black Friday in ultimele doua weekenduri din luna aceasta: 21-23 si 28-30 noiembrie. Anul trecut, vanzarile inregistrate au fost foarte mari si echivalente in ambele weekenduri.

Serverele pe care le-au pentru magazine au primit un upgrade incat sa poata sustine tot traficul primit de Black Friday.

Au optimizat Landing page-ul pentru black friday:

Ruby Fashion: black-friday

THEICONIC: Oferte Black Friday

iconicLanding page-ul contine categoriile principale: Barbati, Femei, Accesorii. Pana de Black Friday va contine si subcategoriile de la fiecare.

Stocuri foarte mari la cele mai vandute produse/categorii de incaltaminte si imbracaminte: ghete barbati, ghete dama, cizme dama, pantaloni dama, pantofi barbati, pantofi dama.

Produse pentru tine va avea reduceri de la 5% la 80%

Magazinul online PPT va intra in competitia de Black Friday pe data de 21 noiembrie. Astfel, preturile mici vor deveni si mai mici!

Discount-urile se vor face la toate produsele de imbracaminte si incaltaminte incepand de la 5% si ajungand la 80%.