Black Friday: Carti

Black Friday Carti 2021

Sunt deja anuntate o multime de oferte substantiale la carte scrisa, cu ocazia acestui eveniment BF. Nu gresim deloc atunci cand afirmam ca majoritatea librariilor vor participa la marele eveniment de shopping.

Black Friday – Carti pentru toata lumea

Mai jos aveti legaturi spre cei mai importanti jucatori in piata vanzarilor de carti din Romania.

 elefant0Vezi oferta BF Elefant  nemira00Vezi oferta BF Nemira  libris00Vezi oferta BF Libris
 okian000Vezi oferta BF Okian  bookcityVezi oferta BF Bookcity

 

La LIBRIS, peste 100.000 de titluri vor beneficia de prețuri promoționale în campania Black Friday 2019. 25.000 de titluri în limba română și 95.000 de titluri în limba engleză vor avea reduceri de până la 90%. Cea mai atractivă grupă va fi, evident, cea cu reduceri cuprinse între 50% – 90% pentru care Libris.ro a pregătit un stoc de 30.000 de cărți.

Vezi aici reducerile curente Libris.

Toți clienții Libris.ro din campania Black Friday 2019 vor beneficia de o reducere surpriză comunicată în ziua de 21 noiembrie, reducere ce se va aplica pentru toate comenzile plasate pe Libris.ro în luna cadourilor.

În plus, toate comenzile cu livrare în România vor fi expediate fără taxe de transport, Libris.ro fiind singura librărie online România unde transportul este gratuit permanent, indiferent de valoarea comenzii plasate.

„Ne așteptăm ca această campanie să aducă vânzări de peste 2 milione de lei, dublu față de cifrele realizate în Black Friday 2014. De asemenea, asigurăm clienții că vor primi comenzile plasate în campania Black Friday în maxim 7 zile. Un întreg sistem tehnologic și 60 de angajați Libris asigură reușita acestui eveniment.” – Laura Țeposu, Director Dezvoltare.

libris-black-friday

Reducerile campaniei Black Friday 2019 vor fi afișate pe Libris.ro în data de 21 noiembrie ora 0:00 și vor fi valabile pentru toate comenzile plasate până la orele 23:59:59.

Libraria Elefant

Sarbatoreste black friday din 21 noiembrie, cu prelungire black week pana pe 30 noiembrie.

Categorii participante, in ordinea importantei si a vanzarilor: Cărți & eBooks.

Black Friday la Nemira

De Black Friday, Editura Nemira oferi reduceri de pana la 89% la peste 800 de titluri NEMIRA. 

Promotia o gasiti aici: http://www.nemira.ro/black-friday-nemira

 

Gaudeamus – Cel mai mare targ de carte din Romania

Ce oferte nu trebuie sa ratezi la cel mai mare targ de carte din Romania

Numele lor sunt greu de pronuntat, dar cartile lor ne-au cucerit demult.

Yrsa Sigurdardottir, A. J. Kazinski, Antti Tuomainen si Jan Wallentin sunt doar cativa dintre autorii nordici invitati anul acesta la Targul Gaudeamus.

Daca nu ati citit inca unul din romanele care au redefinit stilul politist, acum e momentul sa incepeti. Ritm alert, suspans, adrenalina, personaje memorabile si intrigi fantastic de bune: crime fiction-ul scandinav.

Plaseaza azi prima ta comanda la libraria online Elefant si beneficiezi de transport gratuit.

Introdu codul ELT119N, in pagina de comanda de aici.

 

gaudeamus-targ