Black Friday: Electrocasnice

Electrocasnice

Aveti nevoie de un frigider nou ? Sau poate doriti sa va cumparati un cuptor cu microunde sau s-a invechit masina de spalat. Black Friday este ziua cea mai potrivita sa faceti aceste cumparaturi. Doar atunci puteti cumpara electrocasnice la un pret cat mai redus. In acest articol va vom oferi cateva criterii de care trebuie sa tineti cont inainte de a alege produsul dorit.

Spatiul pe care acestea il ocupa

Degeaba va cumparati un frigider nou la un pret redus daca vedeti apoi ca nu aveti loc unde sa il puneti. Astfel inainte de a merge la cumparaturi faceti toate masuratorile pentru a nu avea surprize neplacute. Va recomandam sa va notati pe un carnetel toate detaliile de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati un nou electrocasnic.

Va satisface electrocasnicul toate nevoile ?

Cred ca ar fi foarte neplacut sa cumparati un cuptor cu microunde in care nu aveti prea mult loc pentru mancarea ce urmeaza a fi preparata. Inainte de a alege electrocasnicul asigurati-va ca acesta va poate satisface toate nevoile. Asadar capacitatea trebuie sa fie un alt criteriu dupa care sa va alegeti prodosul dorit.

Cat curent consuma?

Ce rost ar avea sa cumparati un electrocasnic la reducere insa acesta sa va incarce factura la curent ? Practic nu rezolvati absolut nimic.

Specificatii tehnice

Un alt lucru foarte important pe care trebuie sa il verificati sunt specificatiile tehnice. Astfel trebuie sa verificati puterea aparaturii, tipul aparatului cat si materialul din care e facut. De exemplu la un frigider puteti alege daca acesta sa fie electric sau pe gaz, cum sa fie aprinderea, cate ochiuri sa aiba, sa aiba cuptor sau nu iar lista mai poate continua. Nu trebuie sa fa pripiti ci trebuie sa fiti mereu cu capul pe umeri atunci cand alegeti un electrocasnic pentru ca dupa achzitie sa nu regretati ci sa fiti multumiti de alegerea facuta.

Pretul aparatelor

Trebuie sa va stabiliti dinainte un buget care este disponibil pentru noile electrocasnice. Astfel veti sti ce produse sa cumparati si ce pret sa aiba deoarece puteti risca sa cumparati un frigider pe care sa dati toti banii iar apoi nu va mai raman bani destui pentru cuptorul cu microunde. Faceti-va o lista cu tot ce doriti sa cumparati pentru a nu omite nimic. Black Friday are loc o singura data pe an si trebuie sa va pregatiti dinainte de aceasta zi pentru a va putea lauda cu achizitiile facute.