Reduceri Imbracaminte de BF

Fie ca este un accesoriu, o pereche de blugi, o rochie sau o bluza, atunci cand va cumparati un produs vestimentar trebuie sa il alegeti cu grija. Pentru ca, in mod normal, cumparaturile trebuie facute inteligent, va vom da cateva sfaturi in legatura cu alegerea unui produs vestimentar in ziua de Black Friday.

Verificati materialul

Cu siguranta cel mai important aspect la un astfel de produs este materialul din care a fost produs. Materialul trebuie sa fie numaidecat de calitate atat pentru a ne oferi confort cat si pentru ca respectivul respectiv sa aiba o durata de viata indelungata. Printre materialele recomandate putem numi catifeaua, matasea precum si bumbacul.

Hainele sunt printre trendurile sezonului ?

Daca tot va innoiti vestimentatia de ce sa  nu fiti si la moda? Pe langa faptul ca va cumparati haine noi aveti posibilitatea le alegeti in functie de trendurile prezente in acel moment. Astfel va recomandam sa folositi moda drept criteriu atunci cand sunteti la cumparaturi. Verificati inainte tipurile de vestimentatie care se poarta, materialul acestora, aspectul cat si culorile purtate.

Verificati marca produsului

Marca este mai mereu un criteriu special atunci cand faceti cumparaturi. Trebuie sa mentionez ca nu e nevoie numaidecat ca produsul respectiv sa fie oferit de o firma renumita pentru ca acesta sa fie de calitate. Exista multe cazuri in care poti cumpara un produs oferit de o firma mai putin renumita si sa fie atat de bun gust cat si de calitate. Pentru cei care tin insa ca firma produsului sa fie renumita atunci va recomandam sa verificati eticheta. Pe aceasta trebuie sa vi se ofera numaidecat numele brandului si logo-ul firmei respective. Cele mai renumite firme de imbracaminte sunt Nike, Adidas, Puma, D&G etc.

Pretul este un alt criteriu

Ca in orice caz, trebuie sa stiti daca va permiteti produsul respectiv. Inainte de a va face vise verificati pretul apoi analizati si restul aspectelor mentionate mai sus. Daca tot am vorbit de firma produselor tin sa mentionez ca un produs „de firma” va avea un pret mult mai ridicat decat un produs normal. Personal recomand cumpararea a mai multor haine care sunt oferite de firme mai modeste in ceea ce priveste renumele (mai putin cunoscute) care sa fie insa de calitate decat cumpararea unui singur produs vestimentar care are pe eticheta o firma renumita.

Feriti-va de fake-uri

Piata produselor de imbracaminte este plina de asa zisele fake-uri. Acestea pot folosi numele unor mari branduri insa nu fac parte din produsele oferite de acestea. In cele mai intalnite cazuri se folosesc nume asemanatoare cu brandurile renumite, de exemplu adiads in loc de adidas. Astfel puteti fi indusi foarte usor in eroare si puteti da bani multi pe ceva care nu merita toti acei bani. Un produs original are de obicei mai multe etichete iar calitatea se poate observa chiar si la mici „analize”.