Reduceri Incaltaminte de BF

Intr-un final toti papucii se uzeaza sau se rup si apare nevoie sa cumparam altii noi. Chiar daca aceste doua lucruri nu s-au intamplat, atunci simtiti nevoie de a va cumpara o pereche de papuci noi. In acest articol va vom oferi cateva sfaturi si criterii dupa care va puteti alege papucii potriviti pentru dumneavoastra in ziua de Black Friday.

Tipul papucilor

Papucii sunt catalogati dupa mai multe categorii. In primul rand papucii sunt clasificati dupa sezon. Acestia pot fi papuci de iarna, de vara, primavara sau de toamna. In functie de sezonul caruia se dedica, acestia sunt creati pentru a va proteja picioarele cat mai bine in sezonul respectiv.

In functie de sezon, papucii pot si sub forma de ghete, cizme, sandale, pantofi etc. Astfel va recomandam ca inainte de a cumpara o pereche de papuci sa stabiliti in ce sezon doriti sa ii purtati si sa verificati daca acestia sunt potriviti pentru sezonul respectiv.

Sunt acestia la moda sau nu ?

Daca va place sa fiti mereu la moda atunci aceasta este un alt criteriu dupa care trebuie sa va alegeti incaltamintea. Va recomandam sa verificati care sunt trendurile la acel moment si sa consultati sfaturile mai marilor case de moda. Doar asa veti sti daca papucii respectivi sunt un trend sau nu. In functie de trendurile momentului puteti alege o pereche de papuci in functie atat de tipul si materialul acestora cat si de culoarea lor.

Brandul papucilor

La fel ca in cazul imbracamintei, papucii pot fi alesi si dupa firma de catre care au fost creati. Incaltamintea oferita de firme cu nume mari precum Nike, Adidas si Puma este cea mai cautata de catre cumparatori. Un avantaj al papucilor „de firma” este faptul ca ni se garanteaza calitatea acestora. Asadar, daca doriti ca papucii cumparati sa va tina cat mai mult puteti alege sa va cumparati o astfel de pereche de papuci.

Captuseala

Captuseala este un aspect care trebuie verificat numaidecat inainte de a cumpara o pereche de papuci. Aceasta trebuie sa va asigure faptul ca nu va va aluneca piciorul. Tot de captuseala tine si transpiratia piciorului. De asemenea captuseala trebuie sa va asigure atat confortul termic al picioarelor cat si eliminarea mirosurilor.

De casa sau pentru exterior?

Papucii mai pot fi alesi si in functie de mediul in care urmeaza sa fie folositi. Sunt doua medii in care pot fi folositi papucii: in casa, de exemplu papucii de camera, si in exterior. In al doilea mediu se incadreaza majoritatea incaltamintei.

Probati papucii respectivi

Daca incaltamintea pe care doriti sa o cumparati v-a convins din toate punctele de vedere atunci trebuie sa verificati si numarul acestora. Trebuie numaidecat sa verificati daca acesti papuci au numarul pe care dumneavoastra il purtati. Va recomandam ca sa probati papucii inainte de a-i cumpara pentru a nu avea surprize neplacute.