Black Friday: Tablete

Azerty – campanie de Black Friday adresata companiilor

In acest an, magazinul online Azerty vine cu o campanie de Black Friday adresata companiilor.

Pentru 2014, Azerty a pregatit o campanie speciala de reduceri, un Black Friday dedicat companiilor. Pe 22 noiembrie, pe site-ul magazinului online Azerty vor putea fi gasite produse  care vor beneficia de discounturi de panala 50%. Oferta va cuprinde produse din urmatoarele categorii:

videoproiectoare, sisteme PC,  servere, sisteme de supraveghere, rețelistică, printing etc.

Insa acest lucru nu inseamna ca un client persona fizica nu va putea cumpara, deoarece gama de produse business va fi completata si cu produse de larg consum.

 

Tablete

O tableta poate fi foarte utila pentru toate tipurile de oameni. Fie ca o folositi pentru a va juca, pentru a intra pe internet, pentru a viziona filme sau chiar la job aceasta este foarte folositoare.

Daca vreti sa cumparati o tableta trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte in ceea ce priveste acest nou device. Cu toate ca este si acesta important, o tableta nu trebuie cumparat doar pentru ca arata „frumos” sau cum e o vorba „dupa ochi frumosi”.

Un prim aspect foarte important in alegerea unei tablete este dimensiunea ecranului. O tableta cu un ecran cat mai mare este mult mai buna decat una care are un display mai putin generos in ceea ce priveste diagonala. O diagonala mai mare in numarul de inch va va oferi mult mai multe beneficii precum vizionarea filmelor la o calitate mai buna. Tabletele pot avea de la 7 inch pana peste 10 inch, insa totul depinde de pretul acesteia.

Nu trebuie insa sa ignorati specificatiile acesteia. Memoria RAM, procesorul si spatiul de stocare sunt foarte importante. Practic acestea sunt componentele care fac tableta sa functioneze. Astfel niste componente cat mai bune vor face tableta sa functioneze mai bine. O tableta acceptabila trebuie sa aiba minim 1 GB RAM, procesor de 1.5 si peste 10 GB memorie. Astfel, atunci cand doriti sa cumparati un astfel de device trebuie sa analizati foarte bine specificatiile acesteia deoarece puteti regreta dupa.

Daca am vorbit de hardware trebuie sa mentionez ca nici software-ul nu trebuie ignorat. In general, cel mai intalnit sistem de operare la tablete este Android insa trebuie sa analizati versiunea acestuia deoarece exista posibilitatea ca dupa ce ati achizitionat tableta sa observati ca aceasta are un sistem de operare anonim.

Multe persoane isi aleg tabletele dupa marca acestora. Evolio, Dell, Samsung, Acer si Huawei sunt doar cateva din marcile populare de tablete. De ce conteaza marca tabletei ? Fiecare companie de electronice isi are reputatia sa in ceea ce priveste produsele pe care le fabrica, astfel daca o persoana aude, de exemplu, ca tabletele de la Evolio sunt foarte bune cu siguranta isi va alege o tableta de la aceasta companie deoarece au fost stimulati sa o aleaga.

Un ultim criteriu dupa care va puteti alege o tableta de Black Friday este situatia financiara pe care o aveti. Va recomandam sa va stabiliti din start o suma pe care sunteti dispusi sa o investiti pentru acest device si astfel veti sti ce cauta. Cu siguranta nu veti avea destul timp cat sa analizati si sa comparati toate produsele disponibile.

In final trebuie sa mentionam ca si designul tabletei trebuie sa va fie pe plac deoarece trebuie sa va simtiti bine in posesia acestei cartele. Trebuie sa va placa atat culoarea cat si designul in general al acesteia. Acest criteriu este insa pentru persoanele mai pretentioase, personal nu tin atat de mult la criteriul aspect insa si acesta la randul sau conteaza.