Televizoare Black Friday

Daca sunteti in cautare de un televizor nou cu ocazia Black Friday 2017, si nu stiti dupa ce criterii sa il alegeti va vom oferi in acest articol cateva sfaturi pentru alegerea unui televizor bun si de calitate.

Vezi aici oferta de televizoare Black Friday

Televizor Plasma Samsung 64F5000, 162 cm, Full HD

Diagonala televizorului

O diagonala a displayului cat mai mare va va oferi o perspectiva mult mai generoasa a imaginilor. Astfel daca exista posibilitatea sa gasiti o promotie de Black Friday la un televizor cu o diagonala mai mare trebuie sa tineti cont de aceasta. Va recomandam ca sa tineti cont in special de diagonala inainte de a alege un televizor deoarece daca va avea o diagonala cat mai mare vizionarea filmelor la televizor va fi mult mai placuta.

Tehnologia

Televizoarele 3D sunt cele mai cautate in ultimul timp. Acestea au un pret mai ridicat fata de cele normale insa daca gasiti o promotie la un astfel de televizor nu ar trebui sa treceti cu vederea. Tehnologia 3D va schimba total calitatea filmelor, in mai bine. Vizionarea filmelor si emisiunilor la televizor va deveni o adevarata experienta la televizoarele 3D.

Designul televizorului

Probabil ca dumneavoastra ii stiti dinainte locul unde noul televizor urmeaza sa fie amplasat. Tineti cont si de dimensiule acestuia deoarece nu cred ca va doriti sa umblati cu televizorul prin casa si sa nu ii gasiti un loc in care acesta sa se potriveasca. De asemenea va recomandam ca televizorul sa fie de tipul LCD deoarece acesta va fi mult mai usor dar si subtire si astfel veti scapa de problema cu amplasarea sa. Pe langa marime, puteti alege televizorul si dupa aspectul acestuia. Unii cumparatori mai pretentiosi pot alege televizorul dupa culoarea sa ca acesta sa se potriveasca cu camera unde urmeaza sa fie amplasat.

Specificatii si conectivitate

Mai nou, in industria televizoarelor si-au facut loc asa zisele televizoare destepte. Cu ajutorul acestora va puteti conecta la internet unde puteti naviga sau vorbi cu ajutorul programelor gen skype. Daca sunteti dispusi sa investiti putin mai mult intr-un televizor noi va recomandam aceste Smart TV. Acestea dispun de o conexiune Wi Fi cat si de o multime de porturi cu care va puteti conecta atat la internet cat si la alte device-uri.

Calitatea HD

Probabil ca fiecare dintre voi va doriti un televizor pe care sa vizionati filmele la cea mai inalta calitate. Inainte de a cumpara un anumit televizor va recomandam sa verificati daca acesta poate reda filmele cat si emisiunile in format HD, astfel nu veti rata intr-un film nici cel mai mic detaliu.

Bugetul Black Friday de care dispuneti

La fel ca la orice produs, trebuie sa stabiliti din start din start un buget pe care sunteti dispusi sa il investiti pentru un televizor. Astfel pe langa faptul ca veti sti ceea ce cautati veti reusi si sa evitati produsele pe care nu vi le permiteti.

In momentul in care a aparut filmul Avatar, unul dintre primele film realizate in format 3D, explozia de televizoare ce ruleaza si in format 3D a fost evidenta. Toti isi doreau un televizor pe care sa se uite purtand o pereche de ochelari specifica si prin care sa aiba senzatia ca personajele de pe ecran ies de pe suprafata plana a televizorului.
In momentul aparitiei lor, aceste televizoare 3D aveau un pret astronomic, mult peste ceea ce isi putea permite un roman de rand sa isi achizitioneze, chiar daca, in adancul sufletului, isi dorea cu ardoare un televizor ce poate sa ruleze in format tridimensional, format ce ofera senzatii aparte, precum cea in care ai impresia ca un glonte se indreapta fix spre fruntea ta sau ca o actrita pe care o indragesti te priveste fix in ochi si isi apropie buzele de corpul tau.

Ocazia mult dorita se iveste – televizoare la reduceri

Dar cum tehnologia avanseaza, televizoare noi si performante superioare apar in orice moment. Iar acest fapt nu poate decat sa fie unul imbucurator pentru acele persoane care isi doresc un televizor 3D, dar care acum 2-3 ani le era practic imposibil sa si-l achizitioneze. Un televizor 3D, de dimensiuni medii, cu o diagonala de 81 cm, se poate achizitiona la un pret ce se invarte in jurul sumei de cateva sute de lei, daca il achizitionezi de Black Friday, in 2017.
Daca iti indrepti atentia catre un producator recunoscut pentru televizoarele de calitate pe care le realizeaza, poti cumpara un televizor 3D Samsung pentru doar 1 800 lei cu o diagonala de 81 cm. In plus, pe langa formatul 3D pe care il ofera un asemenea televizor, in acelasi produs si pentru acelasi pret, intra si formatul de vizionare a imaginilor la o calitate exceptionala, anume, Full HD.

Asadar, daca nu ai programe TV sau filme ce pot fi urmarite in 3D, poti urmari la o calitate superioara si imagini in formatul clasic. Full HD este un format superior de redat imagini, fiind calitatea maxima a unei imagini ce poate fi redata pe un televizor. Evident, tehnologia a avansat si au aparut televizoarele cu tehnologie 4k, un format de 4x Full HD, dar acestea au un pret exorbitant.

Daca acum cativa ani ti-ai dorit un televizor 3D, dar nu ti-a permis bugetul, afla ca de Black Friday 2017 aceste modele de televizoare se regasesc la preturi accesibile si ca nu mai este cazul sa amani momentul in care sa iti achizitionezi un televizor pe care sa urmaresti meciurile echipe favorite la o calitate superioara si filmele nou aparute in formatul 3D.